De digitale versie kunt u hier lezen

Rust,
bij uitstek een thema dat bij de zomermaanden hoort. Veel gemeenteleden trekken er op uit voor een vakantie. Even rust nemen van al het dagelijkse werk, het vrijwilligerswerk en andere drukte.
Even pas op de plaats om straks vol energie weer verder te kunnen.
Rust, het wordt al genoemd in het boek Genesis. Ook God neemt rust na gedane arbeid. Te weinig rust nemen gaat zich op den duur wreken, heeft Dirk Jan Brans ondervonden. Hij schrijft erover op blz. 4 en 5. Op de pagina’s ontmoeten leest u over de kerkelijke fotoclub die momenteel bezig is met het thema rust als onderwerp voor foto’s die bij de zevende scheppingsdag horen.
Luistert u de podcast retraite van blz. 30, kom tot rust bij het pianospel van toptalenten in de Oude Jan of ga wandelen in de Betuwe en volg de route van blz.26. Maar ook rust in de kerk, de kinderen zijn op vakantie en er zijn meer lege stoelen. We hopen iedereen straks weer uitgerust en in goede gezondheid te mogen ontmoeten.
Ook de redactie neemt even rust na het vullen van deze zomer Lef! We hopen half augustus weer vol energie aan het werk te gaan.
We wensen u een fijne zomer