Grote Kerk, Kerkstraat 32, 6883 HT Velp

De Grote Kerk is te huur voor trouw- en rouwdiensten en voor andere activiteiten. De kerkruimte heeft een uitstekende akoestiek en alle benodigde moderne technische voorzieningen, incl. multimedia. Een evenement kan live worden uitgezonden met beeld en geluid. Er is – naast het orgel – ook een goede piano aanwezig. Standaard zijn er 200 zitplaatsen, maximaal zijn er 400 beschikbaar. Achter en naast de kerk is parkeerruimte voor 40 (?) auto’s.

Het Rondeel, Kerkstraat 32, 6883 HT Velp

Dit is een halfrond gebouw aan de achterzijde van de Grote Kerk. U kunt zowel de kerkzaal huren als de drie zalen van het Rondeel. Tussen kerkzaal en de zalen van het Rondeel bevinden zich een foyer, een keuken en de toiletten. Zaal Larenstein: 15 personen; zaal Biljoen: 50 personen. In zaal Biljoen is een beamer aanwezig; via de beamer kunnen ook beeld en geluid vanuit de kerkruimte worden gevolgd. Verder is er nog een jeugdruimte met audiovisuele voorzieningen (15 personen).

Oude Jan, Kerkstraat 56, 6883 HV Velp

De Oude Jan is te huur voor rouw- en trouwdiensten en voor andere activiteiten, zoals presentaties of kleine concerten. Er is – naast het orgel – een nieuwe vleugel aanwezig. Een evenement kan live worden uitgezonden met beeld en geluid. Standaard zijn er 100 zitplaatsen, maximaal zijn er 130 beschikbaar. Ook is er een pantry en een bar voor bediening aanwezig. De Oude Jan is tevens aangewezen als trouwlocatie van de Gemeente Rheden.

Voor het huren van (kerk)zalen van de Oude Jan, de Grote Kerk of het Rondeel kunt u mailen naar verhuur@pgvelp.nl