De online editie van Lef!  juli/augustus vindt u hier

De zomerperiode is een tijd om te ontspannen. Even het werk, de school of de studie loslaten. Ook de kerkelijke activiteiten staan dan op een lager pitje. Een mens heeft het nodig om even afstand te nemen en de accu weer op te laden. Nu de Corona-maatregelen zijn versoepeld kunnen we weer naar een museum, een terrasje pakken of op reis gaan. Zelfs de aankondiging van de versoepelingen gaf u misschien al wat ontspanning.

Ontspanning is ook de rode draad door dit nummer van Lef! Als iets uit het verleden of in de toekomst ons spanning geeft, dan is een weekje vakantie vaak niet genoeg. In de rubriek Verdiepen kunt u lezen hoe Jezus ons adviezen geeft om te ontspannen. Geen kant-en-klare oplossingen, maar wel een helpende hand. Ook kunt u lezen dat Jezus zelf zo af en toe ontspanning nodig had en daarvoor ook de tijd nam. Femke Brans heeft haar VWO-diploma behaald en mag nu even ontspannen voordat ze een nieuwe uitdaging oppakt. De redactie ging met haar in gesprek. U kunt ook lezen hoe het Janneke Bron de afgelopen tijd is vergaan.

Ondanks de zomerperiode zijn de deuren van de kerk uiteraard niet gesloten. U bent van harte welkom bij een eredienst en voor de filmliefhebbers zijn er filmavonden.

De redactie wenst u een fijne, ontspannen zomer toe.

Rob van de Wetering