Het thema van dit nummer is Beginnen. Laat ik beginnen met de vermelding dat we een nieuw redactie lid hebben gevonden: Shirley Pincay. Zij vindt het leuk om mee te doen. Wij zijn hier erg blij mee!
In je geloof is beginnen: ‘komen bij de Heer en dan gaan.’ Het klinkt heel simpel en dat is het eigenlijk ook, als je gelooft dat je je altijd geborgen mag weten en in vertrouwen mag leven bij Hem.
Ds. Diemer de Jong schrijft hierover bij Verdiepen. Wat fijn dat hij bij ons wil beginnen. Bob Schram vertelt in een interview dat hij ook heeft mogen ervaren dat je altijd opnieuw mag beginnen. De kerkenraad heeft een zinvolle bezinningsdag gehad en geïnspireerd hierdoor beginnen zij aan het nieuwe jaar. In dit nummer wordt weer een beroep gedaan op ons om mee te doen met de Aktie Kerkbalans. Laten we het jaar goed beginnen en samen aan de toekomst van de Protestantse Gemeente Velp werken. Gerda Schroeder schrijft over de relatie die zij heeft met de overburen, mensen uit Oekraïne. Een mooi begin van een vriendschap met mensen uit een oorlogsgebied.Op pagina 23 leest u over een boek voor de ‘Eeuwige beginners’.Nieuwsgierig geworden?
Ga er lekker voor zitten en lees dit blad met aandacht!