online editie : https://portal.dezaligezalm.nl/read/516/13531

Hink Stap Sprong
Een uitdagend thema dat we kozen in december 2021 zonder de kennis van nu. Toeval bestaat niet, lezen we dan op de pagina Lezen & Luisteren.
Hink-stap-sprong, vooruit komen met hindernissen. Zo kon de geplande coverfoto met Jasper Zomer die op atletiek zit niet doorgaan omdat het gezin in  quarantaine moest en kregen 2 van de 4 redactieleden last van lichamelijke ongemakken waardoor er deels vanuit het bed gewerkt moest worden want Lef! moest wel af. Zo zie je hoe kwetsbaar je bent met ( te) weinig redactieleden en kunnen we wel wat versterking gebruiken, structureel of af en toe een spontane bijdrage.
Een uitdagend thema dus. Toch wisten Rob van de Wetering op de pagina’s Verdiepen en Dick van der Kolk in de Column er het nodige over te zeggen, Over de uitdagende maar moeilijke techniek in de atletiek, over de speelse manier waarop kinderen hinkelen en over het gebruik van de term in het bedrijfs {-en kerkelijke?) leven.
Arno Vree vertelt over zijn keuzes voor de orgelmuziek en er kwam het prachtige bericht over de geboorte van Arthur Jeroen Ohm die op de vorige cover nog lekker in mama’s buik zat.
Kortom ondanks de hink-stap-sprongen die de redactie heeft moeten maken een Lef! waardige editie waarvan we hopen dat u deze met plezier zult lezen!