Het thema van dit kerstnummer is “Geboorte”. De geboorte van Jezus is goed nieuws! Het betekent dat er een kind van vrede is geboren. Hij komt vrede brengen. Dirk Jan schrijft over een kind, gekomen van het licht. Wij mogen daarop vertrouwen! Voor Atena is Kerstmis het begin van een nieuw leven met God die liefde is.
Er zijn in december veel vieringen en concerten in onze kerk; voor senioren, voor kinderen, voor iedereen! Via onze kerkapp kunnen we delen met elkaar wat Kerstmis voor ons betekent. Deze app, PG Velp, brengt mensen dichter bij elkaar. Iedere maand staat er in Lef! een tip in, hoe handig en fijn de app werkt. Met kerst is het fijn om een kerstverhaal in dit blad te lezen of een leuke puzzel te maken. En ter voorbereiding van een lekkere kerstmaaltijd treft u een leuk recept aan! Laten we in deze roerige tijd vooral niet vergeten het licht in ons hart brandend te houden en samen toeleven naar het feest van dat kind van vrede!
Namens de redactie wens ik u een warme en liefdevolle decembermaand toe; een gezegend Kerstfeest en een fijne jaarwisseling!