Het thema voor dit Paasnummer is,het kan bijna niet anders, Pasen!
u vindt hier de digitale editie
Wat betekent Pasen eigenlijk voor u, voor ons? Misschien goed, juist na jaren in de traditie staan, om op deze vraag een persoonlijk antwoord te zoeken. Rob van de Wetering schrijft  hierover in de Verdieping.
Op de cover zien we het krachtige beeld van een kruis hoog in de bergen, tegen een wolkenloze hemel. Een beeld van hoop en nabijheid. Hoop op nieuw leven, dwars door de dood heen.
U bent van harte uitgenodigd om samen verder  onderweg naar Pasen te gaan. In de Stille Week zijn er 3 Vespers en diensten op Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag. Uitmondend in de viering van Paasfeest op zondag 1e Paasdag met een, hopelijk, volle kerk!
Er ‘zit’ ook veel muziek in deze Lef! Op verschillende plekken kunt u lezen over favoriete Paasliederen èn kunt u met uw smartphone de QR code van de liederen scannen en ze zo beluisteren. Hoe leuk is dat?! Kijk ook even op de pagina Lezen en Luisteren waar Ton Schimmel een handzaam boekje over Zingen beschrijft.
Hoe kunnen we onze medemensen uit de Oekraïne helpen? Dat is o.a. een vraag die in de kerkenraad aan de orde is geweest.
En..een uitdaging om deze Lef! extra goed te lezen en te bekijken: zoek de gouden paaseieren, geef het gevonden aantal door aan de redactie en ga voor de roem en de smakelijke paasverrassing.
De redactie wenst u een Paasfeest vol van hoop.