Uitnodiging voor de kick-off bijeenkomst voor de middengeneratie op donderdag 19 mei aanstaande.

Het is alweer een jaar geleden dat een visiewerkgroep de Visienota PG Velp heeft opgeleverd. Eén van de plannen was het organiseren van bijeenkomsten voor specifieke doelgroepen. Voor de middengeneratie organiseren wij daarom op donderdag 19 mei een kick-off bijeenkomst van 20:00 uur tot 21:30 uur in het Rondeel van de Grote Kerk. Ben je tussen de 25 en 65 jaar en wil je met ons meedenken over een programma voor de tweede helft van 2022 dan nodigen wij je graag voor deze avond uit.

De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met het verkennen van de vraag; ‘Wat willen wij als kerk bieden en wie wil daar (nu) aan meedoen?’ Onze gedachte is: met elkaar een manier vinden om het contact met leeftijdsgenoten te bevorderen, van betekenis zijn voor elkaar en erop vertrouwen dat vanuit ontmoeten, een verbinding tot stand wordt gebracht.

De agenda van de avond is als volgt: Denk mee over actuele thema’s met een maatschappelijke of persoonlijke betekenis zoals bijvoorbeeld opvoeding, duurzaamheid, politiek, sociale binding, geloven op je werk etc. Thema’s waaraan wij zelf en met elkaar invulling kunnen geven. Eventueel kunnen we bijvoorbeeld een spreker hiervoor uitnodigen.

De bijeenkomsten vinden frequent plaats en worden gecombineerd met een borrel en een nootje. De eerste is op donderdagavond 19 mei en start om 20:00 uur.

Om een idee te krijgen van het aantal aanwezigen, is het fijn als je je aanmeldt bij bij Hendrika Jager (hendrika.jager@gmail.com) of bij Rob van de Wetering (rgvdwetering@gmail.com, 06 – 42402371)