de Lef! van oktober is hier digitaal te lezen.
‘De Schepping’ is het thema van deze lef! Scheppen is wat bij deze tijd van het jaar meer naar voren komt. De oogsttijd en vanwege de feestdag van de Heilige Franciscus op 4 oktober. In deze Lef! staat een interview met Wilco en Rosan over biologisch boeren in Velp. Verbinding maken met de samenleving, verbinding maken met de mensen om je heen. Dat is het sleutelbegrip van deze boer.
Scheppend was de feestehttps://portal.dezaligezalm.nl/read/516/34864lijke viering van het nieuwe kerkseizoen “Als Nieuw” op 15 september. Het was een interactieve dag waar diverse lichtpuntjes van God naar voren kwamen. Een impressie van
deze dag kunt u vinden in deze Lef!
Leo Fijen heeft het over de schepping als troost.Troost kunnen we ook vinden in de natuur. Het najaar is een prachtige tijd waarin de natuur een gouden gloed schept waar wij onze troost in kunnen vinden en zo ook de rust in ons. Door rust kom je dichter bij God. Vanuit rust creëer (schep) je meer. Scheppen is mede groeien in het geloof. Door deze groei produceer je vruchten die geoogst mogen worden en de oogst kun je delen met een ander.
We zijn “Als Nieuw” begonnen en laten we vooral met zijn allen oogsten van wat we voortbrengen en scheppen in onze gemeente.

.Belinda Fonk-Meijer